Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.08.2011.

21:36

Raća predstavljen na "Ivud parku"

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović u subotu je zvanično predstavljen kao novi član Premijerligaša Blekburn Roversa.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Doskorašnji vezista Partizana predstavljen je navijačima pred prepunim "Ivud parkom" tokom poluvremena meča prvog kola nove sezone u Premijer ligi.

Njegov novi tim poražen od Vulverhemptona sa 2:1, a tokom izlaska na teren sa šalom u ruci doživeo je velike ovacije.

"Osećaj je fenomenalan. To treba doživeti. Bio je pun stadion, svi su ustali da me pozdrave. Lepši doček u novom klubu nisam mogao da poželim", rekao je Petrović, koji je trenutno u Beogradu gde završava papirologiju oko vize.

Svestan je odlični vezista da ga tek u narednom periodu očekuje žestok ritam, ali kako kaže spreman je za izazove u Premijer ligi.

"Jedva čekam da se vratim u Blekburn i priključim se ekipi. Spreman sam kao zapeta puška. Vredno sam radio i trenirao. Nadam se da ću dobiti šansu, ali to je na menadžeru. Konkurencija je žestoka, ali se nikad nisam plašio".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu