Nova vest
Fudbal

Petak, 12.08.2011.

14:52

Krunić: "Prvi meč veoma važan"

Fudbaleri Jagodine dočekuju u prvom kolu prvenstva Srbije ekipu Slobode Point Sevojno na gradskom stadionu.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Šef stručnog štaba Simo Krunić ističe da je zadovoljan pripremama i očekuje dobar start na početku sezone.

"Zadovoljan sam radom na pripremama, ali dalji rezultati će se tek videti, imali smo ovde dve nedelje pre početka prvenstva gde smo odradili dosta stvari, upoznati smo sa svim trenutnim mogućnostima igrača tako da se nadamo da će biti što manje grešaka među naboljih jedanaest".

On ističe da Jagodina ima potencijal da se nađe u gornjem delu tabele.

"Kada sam dolazio i kada sam obavio razgovor sa predsednikom kluba dogovorili smo se da naš cilj bude gornji deo tabele. Mnogo faktora će uticati na to. Kao što sam to nekoliko puta rekao Jagodina ima sve uslove i Jagodina je veliki klub, ima razvijenu infrastrukturu, prave profesionalce koje rade u klubu i dobre igrače. Ja sam došao da bi napravio rezultat, neću da kažem bolji nego ranijih godina, ali da kažem da po svemu onome što Jagodina predstavlja u srpskom fudbalu to je taj vrh tabele po svim ovim stvarima koje sam rekao pre ovoga. Infrastruktura, organizacija kluba, rad sa mlađim kategorijama, radi se na jednom visokom nivou tako da pored svih tih uslova koje imamo bolje nego svi ostali klubovi možemo da se nađemo u gornjem delu tabele".

U prelaznom roku u klub je, upravo iz Slobode, došao Vladimir Vujović.

"Što se tiče Slobode, kao i Jagodine, dosta se promenio sastav u prethodnom periodu. Konkretno što se tiče Slobode sigurno je otišlo osam, devet igrača iz prethodne godine koji su bili okosnica tima međutim dosta brzo su napravili drugi tim i stvarno dobro odigrali pripremni period protiv Borca iz Čačka, Javora i mislim da će do kraja godine sa ovim timom i oni doći do vrha tabele", rekao je on.

Prethodne dve utakmice Jagodina je izgubila od Slobode.

"U nekim stvarima tradicija jeste bitna, ali ja ipak mislim da te dve utakmice neće imati veze sa predstojećom, jer svaka je utakmica film za sebe. Sloboda je jako dobra ekipa i mi ćemo već posle prvog kola znati gde smo, jer ako pobedimo ovako jaku ekipu, ja ću biti zadovoljan i znaću da je to to, da imamo pravu ekipu i da možemo da pobedimo svakog protivnika", rekao je trener Jagodine Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu