Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.06.2011.

11:42

Za poraz krive udar groma

Severna Koreja izgubila je meč na SP za žene od SAD 2:0, ali je kao razlog poraza navedeno da je pet igračica te zemlje pretrpelo udar groma.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

SAD su slavile golovima Lorin Čeni u 54. i Rejčel Bjuler u 76. minutu meča. Severna Koreja, koja je u proseku najmlađa na šampionatu, za poraz je okrivila udar groma.

To je na konferenciji za novinare izjavio trener Kvang Min Kim."Na treningu u Pjongjangu, nekoliko naših igračica je udario grom, a njih pet je završilo u bolnici, pa su u Nemačku došle nekoliko dana posle nas.

"Golman i nekoliko igrača odbrane su najviše pogođene, a doktori su rekli da one neće biti sposobne da nastupe na turniru. Svetski kup je najvažniji događaj u fudbalu, tako da one nisu ni pomišljale da odustanu. Činjenica da su igrale mogla bi se okarakterisati kao nešto nenormalno, ali je to rezultat velike želje”. rekao je Kim.

Ne zna se šta o tome misle igračice, jer njima nije dozvoljeno da razgovaraju sa novinarima, a treninzi su uvek zatvoreni za javnost i pod jakim obezbeđenjem. Čudno je i što je trener pomenuo taj bizarni događaj tek posle poraza od SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve