Nova vest
Fudbal

Sreda, 29.06.2011.

08:55

Kirovski: "Zvezda se ne odbija"

Crvena zvezda je posle Miloša Vesića iz Novog Sada angažovala još jednog golmana, Aleksandra Kirovskog, dosadašnjeg čuvara mreže Zemuna.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Dogovor je postignut, biće ozvaničen pre polaska na drugi deo priprema u Austriju. Među putnicima biće i jedan od najtalentovanijih srpskih golmana, član mlade reprezentacije.

Kirovski je bio i pre godinu dana potencijalno pojačanje Zvezde, ali se zbog ostanka Saše Stamenkovića odustalo od insistiranja na dolasku momka visokog 192 centimetra, rođenog 25. decembra 1990.

Pošto je zbog bolesti iz konkurencije ispao Marko Dmitrović, uprava Zvezde je odlučila da dovede Kirovskog, koji je imao i ponudu Vojvodine.

"Znam da sam u Zvezdu došao kao alternativa Bobanu Bajkoviću. Pokušaću da dobrim radom i zalaganjem doprinesem da Zvezda bude
bolja, ko god da brani. Svestan sam da sam doveden za budućnost kluba
", kazao je Kirovski agenciji Beta.

On je posle 13 godina u Zemunu, potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

"Osećam se odlično, pošto sam stigao u veliki klub. Dolazak na Marakanu je nešto novo za mene. Biće to veliki izazov", kazao je 20-godišnji čuvar mreže.

Kirovski je do nedavno bio na meti Vojvodine, ali je taj transfer propao.

"Dok sam čekao dogovor o prelasku u Vojvodinu, iskrsla je ponuda Zvezde. To nisam mogao da odbijem", rekao je Kirovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve