Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.06.2011.

21:15

Albijanić: BASK nije odustao od JSL

Portparol FK BASK Dušan Albijanić demantovao je za B92 da je taj klub ustupio mesto Novom Pazaru u Jelen Superligi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U utorak se pojavila informacija da je FK BASK odustao od takmičenja u JSL, a da će njegovo mesto zauzeti Novi Pazar.

„Jedno je sasvim sigurno. Fudbalski klub BASK nije odustao od takmičenja u Jelen Superligi. Dakle, FK BASK je član Jelen Superlige, najkvalitetnije fudbalske lige naše zemlje."

„Nema govora o eventualnoj fuziji jer to propozicije ne dozvoljavaju, a nema govora ni o ustupanju mesta u Jelen Superligi. Ukoliko eventualno dođe do toga konačnu odluku daće Izvršni odbor kluba. Sve do tada su spekulacije koje ne idu u korist ni FK BASK, ni FK Novi Pazar, a ni celokupnoj fudbalskoj javnosti u našoj zemlji. FK BASK je časno izborio prvo mesto u Prvoj ligi Srbije i mi smo zvanično članovi Jelen Superlige“, rekao je Albijanić.

Portparol BASK-a je ipak ostavio mogućnost da taj klub odustane od takmičenja u JSL.

„Konačnu odluku, ukoliko BASK donese odluku da istupi iz Jelen Superlige, kažem ukoliko se to dogodi, doneće Izvršni odbor FSS. On je jedini merodavan da kaže ko će eventualno umesto BASK-a igrati u JSL. Sve ostalo su spekulacije“, rekao je Albijanić za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu