Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.04.2011.

16:32

Alveš: "Nema Barse bez Gvardiole"

Fudbaler Barselone Dani Alveš rekao je da ne može da zamisli tu ekipu bez trenera Pepa Gvardiole, preneo je list "El Mundo".

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Gvardiola je najveći deo igračke karijere proveo u Barseloni, a potom je bio trener drugog tima. Prvi tim preuzeo je u junu 2008. godine, umesto Frenka Rajkarda, a od tada je osvojio osam trofeja.

"Svako ima svoj krug i sigurno je da će se i Gvardiolin jednom zatvoriti u Barseloni. Nadam se samo da se to neće desiti uskoro, jer ne mogu da zamislim klub bez njega", rekao je Alveš.

Brazilac je dodao da igrači imaju "maksimalno poverenje" u Gvardiolu.

"Pratimo ga zatvorenih očiju. On je veoma inteligentna osoba, koja uvek zna šta radi. Bilo bi glupo da ne radimo šta nam kaže, a pošto nismo glupi, pratićemo ga dok mu ne dosadimo", dodao je Alveš.

Gvardiola je početkom aprila u intervjuu za italijansku televiziju "Rai" najavio da bi po završetku naredne sezone mogao da napusti Barselonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu