Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.04.2011.

12:02

Vidić: “Ostajem do kraja karijere”

Srpski reprezentativac Nemanja Vidić u razgovoru za engleske medije izjavio je da želi da ostane u Mančester Junajtedu do kraja karijere.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Od dolaska na “Old Traford” iz moskovskog Spartaka pre više od šest godina Vidić je postao miljenik navijača, ali su se stalno pojavljivanje spekulacije o njegovoj selidbi u Španiju ili Italiju , jer njegova supruga Ana nije zadovoljna životom u Engleskoj. Ipak, kapiten Junajteda sada uverava sve da ne ide nigde.

Nadam se da ću ostatak karijere provesti ovde, u Junajtedu”, rekao je Vidić, koji je i dalje na meti madridskog Reala, Milana i Intera, iako je prošlog leta potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Junajtedom, “Čuo sam spekulacije oko odlaska prošlog leta, ali ja znam gde želim da igram i pokazao sam svoju odanost klubu. Najbolje godine svoje karijere sam dao ovom klubu i priče o mom odlasku nijednog trenutka nisu bile tačne”.

Vidić je poznat po odličnim partijama u dresu Junajteda, ali naglašava da su se njegove odgovornosti povećale kada je dobio kapitensku traku.

Uvek dajem sve od sebe. Naravno, postoje dobri i loši dani, ali mislim da uvek dajem 100 odsto, a posebno sada, kada imam kapitensku traku i svu odgovornost koja ide uz nju. Definitivno želim da ostatak svoje karijere provedem ovde”, rekao je Vidić.

Vidić, koji na početku sezone dobio kapitensku traku, našao se među kandidatima za igrača godine u Premijer ligi.

Šef mi je rekao na startu sezone da dobijam traku. Posle nekoliko utakmica rekao mi je da ću biti kapiten do kraja sezone, što je bila sjajna vest. Biti kapiten Junajteda je velika čast i uživam u toj ulozi”, naglasio je Vidić.

Junajted je u subotu poražen u polufinalu FA kupa od gradskog rivala Sitija, ali je i dalje u konkurenciji za dva trofeja. Tim Aleksa Fergusona se trenutno nalazi na prvoj poziciji u Premijer ligi, a u polufinalu Lige šampiona će igrati protiv Šalkea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve