Nova vest
Fudbal

Subota, 08.01.2011.

10:15

Opet 'Partizanovo dete' u Firenci?

Nakon Gulana, Jovetića, Ljajića i Nastasića, u Firenci bi mogao da završi i šesnaestogodišnji Lazar Marković, vezni igrač kadetske ekipe 'crno-belih'.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Najverovatnije zbog toga, Mutuov menadžer dan ranije je pominjao Partizan objašnjavajući navodno 'maćehinski odnos' kluba iz Firence prema njegovom klijentu.

Iz Partizana su u Firencu odlazili Nikola Gulan, Stevan Jovetić i Adem Ljajić, u junu će se u Italiju preseliti Matija Nastasić a mediji su pominjali mogućnost transfera Radosava Petrovića, pa i Nemanje Tomića u istom smeru. Ipak, novo pojačanje 'Viole' mogao bi da bude igrač koga srpska javnost praktično i ne poznaje... Lazar Marković je član kadetske reprezentacije Srbije koja je na pripremama za prvenstvo Evrope u Makedoniji. U Partizan je došao iz Bajine Bašte.

Prema pisanju italijanskih medija, Fiorentina je 'snimila' još jednog talentovanog igrača Partizanove škole i pokušaće da dogovori njegov transfer pre nego što levokrilni vezista postane punoletan.

Mediji na Apeninina prenose kako je posle poziva sportskog direktora Fiorentine, Pantelea Korvina, sve najbolje o mladom fudbaleru ispričao Ivan Tomić, bivši sportski direktor 'crno-belih'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve