Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.01.2011.

11:03

Ninkov u Dinamu iz Moskve?

Pavle Ninkov mogao bi da u januarskom prelaznom roku promeni tim. Beogradski mediji pišu da je za njega zainteresovan moskovski Dinamo.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Ruski tim je spreman da izdvoji milion i po evra, uz procente od sledeće prodaje. Zvezda traži milion više, ali nije u situaciji da previše kalkuliše.

Kapitenu Zvezde ugovor ističe naredne zime. Zvanična ponuda kluba iz Moskve, koji sa klupe vodi Miodrag Božović, još nije stigla.

"Koliko znam, ponuda nije stigla, pa nema šta da se komentariše. Uskoro počinjem individualne pripreme, a 10, januara se javljam na prozivku. Imam još godinu dana ugovora sa Zvezdom, tako da se sve misli usmerene u tom pravcu", rekao je Ninkov, a prenosi "Sportski žurnal".

Stižu Salata i Božić

Mario Božić i Kornel Salata, prema informacijama sa Marakane, mogli bi do kraja nedelje da se nađu na spisku Roberta Prosinečkog.

Božić i Salata, ipak, moraće da sačekaju da se sve ozvaniči, odnosno da Zvezda uplati deo novca, tako da će najverovatnije prvo početi pripreme sa dosadašnjim klubom.

"Božić ima obavezu 4. januara da se javi u Bratislavu, tako da će verovatno početi pripreme sa Slovanom. Dogovor je, zaista, na pomolu, sve je jasno oko obeštećenja, mada Zvezda sad pokušava da izdejstvuje njihov dolazak u paketu. Verovatno verujući da će na taj način proći bolje finansijski, odnosno da će ih dobiti za manje novca. Nemam ništa protiv, a imam uveravanja da će sve da bude uredu, barem kad je u pitanju Božić, čije zastupam interese, iako se sve prilično odužilo", rekao je menadžer reprezentativca BiH, Anđelko Jurkić.

"Crveno-beli" će za dvojac iz Bratislave morati da izdvoje milion evra, uz određene procente od sledeće prodaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu