Nova vest
Fudbal

Petak, 24.12.2010.

10:10

Inđija smenila Sašu Nikolića

Upravni odbor Inđije je smenio Sašu Nikolića sa mesta šefa stručnog štaba.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Nikolić je bio vidno iznenađen posle odlične saradnje, ali se nada da će klub poštovati dogovor.

"Iznenadila me je odluka Upravnog odbora. Povređen sam i uvređen kao čovek. Imao sam fenomenalnu saradnju sa svim zaposlenima u klubu, dogovor je bio da ostanem do juna sledeće godine, ali potresen sam u ovom trenutku. Nadam se da će klub poštovati dogovor, neću nikog tužiti, jer nismo potpisivali ugovor, već je sve bilo na lepu reč dogovoreno" istakao je Saša Nikolić u izjavi za "Sportski Žurnal".

Bivši trener Železnika, Napretka i Banata smatra da je bilo nagoveštaja u sportskim krugovima o njegovoj smeni.

" Pojedine kolege su pregovarale sa klubom. Iznenađen sam informacijom da Zoran Janković bude novi trener. Inđiji je ipak potreban neko iskusniji. Jankoviću želim sve najbolje i ubeđen sam da će u prolećnjem delu da ostvari dobar rezultat " naglasio je bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Nikolić koji je Inđiju vodio na sedam utakmica, smatra da će uskoro pronaći novi angažman:

" Od ovog trenutka sam na tržištu i želim posao. Garantovao sam opstanak u Super ligi, uprava ipak nije verovala u mene, ali ja Inđiji želim sve najbolje u nastavku prvenstva, da i sledeće godine igraju u elitno društvo" zaključio je Saša Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve