Nova vest
Fudbal

Nedelja, 01.08.2010.

12:21

Snajder: Murinjo želi MJ i Englesku

Vezni igrač Holandije i milanskog Intera Vesli Snajder izjavio je da mu je Žoze Murinjo priznao da bi jednog dana želeo da bude menadžer Mančester junajteda.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Snajder je prošle sezone došao u Inter iz Real Madrida i brzo postao lider tima, ali je Portugalac ovoga leta otišao u suprotnom smeru.

Ipak, prema Snajderu, Murinjove prave ambicije su da u isto vreme bude menadžer Juajteda i slektor Engleske.

"Engleski fudbal ga privlači više negobilo koji drugi u Evropi. Mislim da nije pitanje da li će se vratiti u Premijer ligu, nego kada“, rekao je Snajder.

"Mislim da mu je suđeno da preuzme Mančester junajted za nekoliko godina. Jedan veliki menadžer će se penzionisati, a drugi će preuzeti njegov posao. Ali, ako mu uporedo ponude i mesto selektora Engleske, mislim da će pristati. On voli dnevnu interakciju sa igračima previše da bi samo radio kao selektor“, tvrdi Snajder.

"Znam da on misli da može da uradi nešto sa igračima Engleske. Kada preuzme Mančester junajted, Fudbalska asocijacija Engleske (FA) mora mu ponuditi posao takođe, i iz razgovora koji smo imali, mislim da on to želi“, rekao je Snajder koji je istak da je postao veliki prijatelj sa Murinjom otkako je došao u Milano.

U međuvremenu, 68-godišnji menadžer Mančester junajteda ne pokazuje znake mogućeg penzionisanja spremajući se za 25. sezonu na klupi tima sa „Old Traforda“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve