Nova vest
Fudbal

Petak, 30.04.2010.

14:12

Stanojević: "Da nastavimo niz"

Trener FK Partizan Aleksandar Stanojević rekao je da očekuje težak meč sa Smederevom, ali da njegov tim svakako ide na pobedu.

Izvor: MT

Autor:MT

Default images

Partizan bi pobedom sačuvao bodovnu prednost koju ima u odnosu na konkurenta za titulu, Crvenu zvezdu. "Ostale su nam još samo četiri utakmice do kraja prvenstva, a prva sledeća je u Smederevu. Očekujem da će biti vrlo teško, jer je to čvrsta i tvrda ekipa, koja prima veoma malo golova", rekao je Stanojević, pred meč koji se igra u subotu od 17h u Smederevu, u okviru 27. kola JSL.

"U utakmicu ulazimo sa imperativom pobede, jer zelimo da u dobrom raspolozenju dočekamo poslednja tri meča protiv Crvene zvezde, OFK Beograda i Mladog radnika", dodao je Stanovjević.

Partizan je prvi na tabeli sa 66 bodova i ima bod više od Crvene zvezde, koja u subotu od 19 sati igra protiv Čukaričkog.

"Želimo da zadržimo prvo mesto i bodovnu razliku u odnosu na glavnog konkurenta za titulu", poručio je najmlađi trener u istoriji fudbalskog kluba Partizan.



U prvom delu prvenstva Partizan je pobedio Smederevo sa 2:1. Fudbaleri Smedereva još nisu obezbedili opstanak u Super ligi, nalaze se na 10. mestu sa 31 bodom.

Od kako je ekipu preuzeo Stanojević, Partizan je vezao tri pobede, protiv Metalca (3:1), Napretka (1:0) i Rada (2:1), a crno-beli će pobedom protiv Smedereva pokušati da naprave dobru uvertiru pred "večiti" derbi sledeće nedelje, koji će verovatno odlučiti o tituli šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve