Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.02.2010.

18:37

Novi Pazar izgubio od Belorusa

Fudbaleri Novog Pazara izgubili su od beloruske ekipe Torpedo Žodino 1:0, u prijateljskoj utakmici u Antaliji.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Pobedonosni pogodak za osmoplasirani tim u prvenstvu Belorusije postigao je Pavel Beganskij iz jedanaesterca. Potpredsednik Novog Pazara Sead Kecap rekao je da su u klubu zadovoljni pristupom i zalaganjem fudbalera na poslednjoj kontrolnoj utakmici u Antaliji.

"Dominirali smo tokom celog toka meča, ali smo poraženi nakon nepostojećeg penala. Imali smo i nekoliko izglednih prilika, najpovoljnije su propustili Stojanović i Nedeljković", rekao je Kecap.

Za Novi Pazar su na ovoj utakmici nastupili: Starčević, Skopljak, Milenković, Chirka, Živković, Hamidović, Djakovac, Simić, Stojanović, Stanojlović i Pavlović. Igrali su još: Jokić, Beširović, Nedeljković, Škrijelj, Poturović, Kecap, Plojović, Bogućanin, Nicević, Suljević, Kadrić i Bejtović.

Za Torpedo su igrali: Bušma, Ponomarenko, Koncevoj, Gintov, Karšakevič, Kazarin, Levickij, Brusnikin, Martinec, Kozlov i Beganskij. Igrali su još: Krivobok, Aleksijevič, Urupin, Moroz i Branovickij.

Novopazarci su, prethodno, u Antaliji savladali ruski tim Krila Sovjetov sa 2:0 i turski Alanijaspor sa 6:1.

Ekipa se u Novi Pazar vraća u utorak, 23. februara, a poslednju test utakmicu pred nastavak prvenstva igraće četiri dana kasnije protiv užičke Slobode.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije se nastavlja 6. marta, kada Novi Pazar dočekuje Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve