Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.01.2010.

09:52

Partizan predstavio četvoricu

Spisak potencijalnih pojačanja Partizana u januarskom prelaznom roku je zaključen. 'Crno-beli' će pokušati da angažuju još četvoricu ili petoricu igrača.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

U Humskoj su 'viđeni' levi bek Metalca Ljubo Nenadić i mladi golman Zemuna Aleksandar Kirovski. Njih dvojica potpisaće, najverovatnije, ugovore do kraja nedelje. Goran Stevanović želi i Sašu Ilića i Abubakara Oumarua, a i dalje se očekuje da se na probi pojavi Didi Toriko iz Bolivije. Partizan je u ponedeljak predstavio četvoricu novih fudbalera.

Ugovore su u FSB potpisali Predrag Mijić (bočni napadač, 5. novembar 1984, Spartak Subotica), Vojislav Stanković (štoper, 22. septembar 1987, OFK Beograd), Aleksandar Davidov (bočni vezni, 7. oktobar 1983, Hajduk Kula) i Radenko Kamberović (desni bek, 13. februar 1983, Sevojno).

Ljubo Nenadić je rođen 29. aprila 1986. godine a Aleksandar Kirovski 25. decembra 1990.

Partizan je ostao bez Miloša Bogunovića (Kadiz, pozajmica), ugovor je istekao Goranu Gavrančiću, Siniša Stevanović je pozajmljen Spartaku, njegovim stopama će, najverovatnije, i Aleksandar Kosorić, Rajko Brežančić bi trebalo da se preseli u Gornji Milanovac, a Stevanović ne računa na Nikolu Vujovića. Jedan od dvojice golmana koji imaju status rezervi, Aleksandar Radosavljević ili Darko Božović mogao bi iz kluba.

Neizvesna je sudbina Nenada Đorđevića koji ima dozvolu kluba da traži novi angažman, očekuje se prodaja Lamina Dijare i Adema Ljajića a u inostranstvo bi mogao i Radosav Petrović kao i Brazilac Vašington. Stevanović će prvom timu priključiti trojicu mladih igrača, štopera Jovana Krnetu (1992) i igrače sredine terena Darka Brašanca (1992) i Nikolu Poparu (1991).

Prelazni rok počeo je u ponedeljak, trajaće do kraja januara a Partizan pripreme za prolećni deo sezone u kojem će braniti oba domaća trofeja počinje u petak, 15. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve