Nova vest
Fudbal

Petak, 18.12.2009.

10:20

Vojvodina:Pantelića čeka puno posla

Fudbaleri Vojvodine nisu opravdali očekivanja tokom jeseni, i pored ( za srpske prilike) dobrog sastava i povoljne finansijske situacije u klubu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Novosadski i beogradski mediji najavljuju brojne promene u sastavu „lala“, najveći posao sada očekuje nekadašnjeg igrača Vojvodine i Crvene zvezde, Miodraga Pantelića, koji je na mestu sportskog direktora „Voše“

Prema nezvaničnim informacijama, saradnja bi mogla da bude prekinuta sa Stjepanovićem,Lovrićem,Đurovskim,Pekovićem,Gvozdenovićem,Lakićem,Maksimovićem...

Kao pojačanja u novosadskom timu, pominju se imena Jovana Tanasijevića, nekadašnjeg igrača Vojvodine,koji je dugo igrao u Rusiji, zatim tandema kulskog Hajduka, Davidov – Trajković, Joksimovića iz Inđije:

„Ne bih da se upuštam u raspravu oko imena i licitiram. Umesto toga, reći ću da su nam potrebni štoper,levi bek i jedan ofanzivni vezni igrač. Što se tiče odlazaka, i tu će se sve ubrzo znati“ rekao je Pantelić za „Sportski Žurnal“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve