Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.09.2009.

13:39

Vojvodina ubedljiva u test meču

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali Rudar rezultatom 9:0 u prijateljskoj utakmici odigranoj u sklopu proslave 90 godina postojanja kluba iz Vrdnika.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Golove za Novosađane postigli su Maksimović u 6, Lakić u 7, Babić u 15, Mitošević 48, Hucišvili u 51. i 59, Smiljanić u 64, Sekulić u 85. i Miščević u 87. minutu. Ekipa Dragoslava Stepanovića iskoristila je pauzu u Jelen Superligi Srbije da odigra pripremni meč sa ekipom koja se takmiči u opštinskoj ligi Ruma – Irig.

Rudar - Vojvodina 0:9 (0:3)

Rudar: Savić, Božić, Ležakov, К. Travica, Jović, Mitrović, Ninković, Gravara, Marinković, Stričević, М. Bojić. Igrali su još: Ivanušić, Lj. Bojić, L. Bojić, Trivunčić, Gerberc, Urošević, Ljuboja, Breško, Miličević, S. Travica.

Vojvodina: Ristić, Lakić, Gvozdenović, Karan, Kovačević, Pleč, Tumbasević, Smiljanić, Babić, Maksimović, Hucišvili. Igrali su još: Perić, Medojević, Šušnjar, Sekulić, Mitošević, Zeljko, Bečelić, Miščević, Mihajlović и Džajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu