Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

22:21

Jokanović: ’Kleo će da daje golove’

Trener Partizana Slaviša Jokanović izjavio je da ’crno-beli’ razmišljaju o još jednom pojačanju ali da se najviše očekuje od Brazilca Klea koji stiže u petak.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Na pripreme su stigli Moreira i Dijara, a vrlo je izvesno da u timu ostaje i Obradović. Ipak, najviše se priča o donedavnom napadaču Zvezde. „Cela ta priča o telohraniteljima koji će morati da ga čuvaju, pitanja da li je ovde bezbedno za njega su neozbiljna. Imam utisak čak da mediji „pujdaju“ navijače da razmišljaju u tom pravcu“, izjavio je Jokanović.

„To ne služi na čast ni nama, a ni vama (medijima)“, istakao je Jokanović koji je za 'Večernje novosti' dodao da od Klea očekuje ono zbog čega je doveden, golove.

"Crvena zvezda nije htela ili nije mogla da zadrži Klea. Mi smo procenili da nam je potreban i to je kraj priče! On je profesionalac i nadamo se da će kod nas postizati još više golova nego kod komšija. Kleu treba dozvoliti da se bavi svojom profesijom, a u opisu posla mu je da postiže pogotke. Nadamo se da će da bude uspešan i to protiv svih timova sa kojima budemo igrali. Računajući i Crvenu zvezdu. Ako bude imao šansi da im tri puta zatrese mrežu, nadam se da će postići - šest golova“, istakao je Jokanović.

Trener Partizana je priznao da bi u Humsku mogao doći još jedan igrač u ovom prelaznom roku.

„Razmišljamo još o igraču koji igra na spoljnim pozicijama. Voleo bih da Obradović ostane. Realno, kao trener, nemam interes da prodajemo najbolje igrače na svakih šest meseci ili godinu, ali da ne pričamo dobro poznatu priču zašto je to neizbežno. Istina, u ovom momentu levog beka imamo, ali videćemo šta će biti narednih dana“, zaključio je Jolanović.

Najbolji strelac tima u prethodnoj sezoni, Senegalac Lamin Dijara, konačno je stigao u Beograd.

„Imao sam problema sa vizom, zato kasnim. Čekaju me razgovori sa direktorom Ivanom Tomićem narednih dana i tada će se sve znati oko mog statusa, da li definitivno ostajem u Partizanu, što bih voleo. Uglavnom, imam ugovor na još tri godine, što znači da sam i dalje član 'crno-belih', ali videćemo šta će reći direktor“, rekao je po dolasku Dijara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu