Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.06.2009.

20:09

Predstavljanje Klea u petak

Brazilac Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo u petka će biti predstavljen kao četvrti novi igrač Partizana u ovom prelaznom roku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako je, tri dana posle okupljanja 'crno-belih' i početka rada u Beogradu postojala nedoumica zbog čega Klea nema u SC Partizan - Teleoptik i kada će se pojaviti uprava beogradskog kluba za petak popodne najavila je promociju novog fudbalera. Pre Klea ugovore sa prvakom Srbije potpisali su Krstajić, Jovanović i Stevanović.

Glavni problem oko dolaska prvog fudbalera koji prelazi iz Crvene zvezde posle 20 godina bilo je dobijanje viza za članove njegove porodice a dolazak u Beograd pre polaska ekipe na Taru omogućiće Jokanoviću da na Klea računa od prvog dana bazičnih priprema.

Na treninzima Partizana je 21 fudbaler, u petak bi ekipi trebalo da se pridruži i Lamin DIjara koji takođe kasni zbog problema sa vizom, a šestorica mladih reprezentativaca (Živković, M. Jovanović, Brežančić, Tomić, Fejsa i Obradović) od kojih će najmanje petorica na jesen konkurisati za mesto u timu 'crno-belih' nalaze se u Švedskoj na EP za igrače do 21 godine.

Partizan će na Tari raditi od 22. juna, planirane su tri trening utakmice (24. jun, 27. jun, 1. jul) a 'generalna proba' zakazana je za 7. jul.

'Crno-beli' će 22. juna saznati ime protivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona a prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni igraće 14. ili 15. jula u drugom kolu kvalifikacija za LIgu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve