Nova vest
Fudbal

Petak, 06.02.2009.

16:05

Huntelar: „Biće golova“

Holanđanin Klas-Jan Huntelar je uveren da će početi da postiže golove za Real Madrid, pošto od dolaska iz Ajaksa nijednom nije zatresao mrežu.

Izvor: B92, Reuters

Autor:B92, Reuters

Default images

Napadač veruje da je napravio pravi potez prelaskom u Real i da će se odužiti svima koji su verovali u njega kada postigne prvi gol. Madridski klub se odlučio da dovede Huntelara kada se povredio njegov sunarodnik Rud Van Nistelroj i kada je bilo jasno da on neće moći da igra do kraja sezone.

„Presrećan sam što igram za Real Madrid jer je to veliki klub, najveći na svetu. Moj debi je bio dobar iako nisam uspeo da se upišem u strelce, ali sam imao šanse. Moram da igram više i da nastavim da se borim jer znam da će golovi doći“, rekao je Huntelar.

Real Madrid u subotu igra protiv Rasinga iz Santandera i želi da nastavi niz pobeda, a Huntelar smatra da još uvek postoji mogućnost da stignu vodeću Barselonu.

„Nadam se da ćemo doći do sedme uzastopne pobede i tako ćemo nastraviti da vršimo pritisak na Barselonu. Imaju veliku prednost ali mi moramo da pobeđujemo. Znamo da je Rasing odličan tim koji ima dobar sistem. Dobro znam njihove igrače, a sada imaju i Nikolu Žigića koji se vratio iz Valensije“, naglasio je Huntelar.

Selektor holandske reprezentacije Bert van Marvijk je s druge strane priznao da je zabrinut što Huntelar i Rafael van der Vart, koji su njegovi najvažniji igrači nemaju zadovoljavajuću minutažu u Realu.

„Nisam zadovoljan što oni jedna igraju jer više volim kada moji igrači igraju svake nedelje. U ovom trenutku to nije problem ali bi mogao da bude u bliskoj budućnosti“, rekao je van Marvijk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve