Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.02.2009.

15:22

Dvojica igrača na probi u Partizanu

Dvojica igrača su na probi u Partizanu, slovenački mladi reprezentativac Danijel Marčeta i dosadašnji fudbaler Spartaka Vladimir Torbica.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Marčeta je rođen 4. januara 1989. godine, član je mlade reprezentacije Slovenije, a do ove zime igrao je za slovenačku ekipu Triglav Gorenjska iz Kranja. Igra na sredini terena, kao i Torbica, prethodne jeseni fudbaler Spartaka Zlatibor vode iz Subotice. Torbica je rođen 20. septembra 1980. godine, a veći deo karijere proveo je u ekipi Mladosti iz Apatina.

Pored dvojice fudbalera koji će sa 'crno-belima' raditi četiri dana do polaska u Tursku, a, u zavisnosti od učinka, možda i nastaviti u dresu lidera Jelen Superlige Srbije u SC Partizan Teleoptik stigao je i mladi Argentinac Huan Pablo Lopes.

Lopes, igrač odbrane, nastupaće, najverovatnije, tokom proleća za ekipu Teleoptika, koja se bori za ulazak u Prvu ligu.

Fudbaleri Partizana radiće u Zemunu do četvrtka, kada odlaze na desetodnevne pripreme u Belek. 'Crno-beli' će u Turskoj odigrati tri test utakmice, sa ekipama Budućnosti iz Podgorice, japanske Hirošime i Makedonije Đorče Petrov.

Prvu zvaničnu utakmicu u Jelen Superligi Partizan igra 21. februara kada u Humsku stiže Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu