Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

17:47

Junajted bez Evre i Ferdinanda

Novi problemi u odbrambenoj liniji za Mančester junajted – levi bek Patris Evra odsustvovaće sa terena tri sedmice, a štoper Rio Ferdinand još nedelju dana.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Francuz je povredio stopalo za vikend u pobedi nad Čelsijem (3:0), a Ferdinand, koji je već izostao sa prethodnih pet mečeva, moraće još da odmara zbog problema sa leđima. „Rio je bio kod specijaliste i nema većih problema sa leđima. Ipak, moraće da radi posebne vežbe i nadamo se da će to pomoći“ rekao je Aleks Ferguson, menadžer 'crvenih đavola'.

Mančester u sredu igra zaostali meč Premijer lige, a u subotu dočekuje Bolton. Evra se tek vratio posle suspenzije od četiri meča, a povredio se dok je centrirao Vejnu Runiju za drugi pogodak.

„To je veliki peh, Patris je oštetio ligament u dnu stopala. Pokušavamo da smanjimo otok, ima takođe i mnogo krvi i ta povreda mora adekvatno da se sanira. Za to će biti potrebno 8-10 dana“, dodao je ser Aleks.

Podsetimo, Junajted još od novembra ne može da računa na Vesa Braun zbog operacije skočnog zgloba. On bi trebalo da se vrati na teren za dve nedelje.

Mančester je trenutno treći na tabeli sa bodom zaostatka za Čelsijem i pet za liderom Liverpulom, ali ima i dve utakmice manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve