Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.11.2008.

18:24

Šuster ostaje na klupi Reala

Predsednik Reala Ramon Kalderon potvrdio je da će Bernd Šuster ostati na klupi "kraljevskog kluba", uprkos seriji loših rezultata u dosadašnjem delu sezone.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Ovim potvrđujem ono što je u ponedeljak rekao direktor Peđa Mijatović. On je odgovoran za donošenje odluka o kadrovskim rešenjima, kako po pitanju trenera, tako i što se tiče igrača", izjavio je Kalderon. Predsednik Real Madrida je napomenuo da nema razloga da se sada postavlja pitanje smene trenera.

"Zaista, nema razloga da se sada poteže to pitanje, jer se radi praktično, o istoj ekipi i istom treneru koji su pre dva meseca osvojili pehar u Superkupu, a pre toga titulu u nacionalnom prvenstvu", istakao je Kalderon.

Ipak, čelnik aktuelnog šampiona Španije nije kategorički izjavio da će Šuster ostati na kormilu Reala.

"Jedino je smrt sigurna", našalio se Kalderon i dodao da veruje da će Real pobediti u predstojećoj utakmici protiv Rekreativa.

" Očekujem da će ova ekipa osvojiti neki trofej krajem sezone - u maju osnosno junu iduće godine", rekao je Kalderon i podsetio da je istu poruku poslao javnosti i fenruara 2007.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu