Dan Tana i zvanično kandidat

Fudbaleri Crvene zvezde i sve stručne službe kluba predložili su vršioca dužnosti predesednika kluba Dobrivoja Tanasijevića za kandidata za predsednika Zvezde.

Izvor: zvanični sajt
Podeli

Nakon ove odluke, za sada su predložena dva kandidata za predsednika Crvene zvezde - Zoran Bingulac i Dobrivoje Tanasijević. Na današnjem sastanku, na kojem je prisustvovala većina zaposlenih u Zvezdi, razmatrano je trenutno stanje u klubu, kao i predlog mogućeg kandidata za predsednika kluba iz Ljutice Bogdana.

Generalni sekretar kluba Saša Kozić, koji je rukovodio sastankom, stavio je na razmatranje predlog Petra Krivokuće da se Dobrivoje Tanasijević predloži Radnoj grupi kao kandidat svih zaposlenih u klubu za novog predsednika Crvene zvezde.

Predlog je usvojen većinom glasova, uz dva uzdržana i nijednim glasom protiv i biće prosledjen Radnoj grupi, koja je odredila sredu, 15. oktobar kao poslednji rok za prihvatanje kandidatura.

Na sednici veterana fudbalskog kluba 3. oktobra, kojoj je prisustvovalo 70 članova, jednoglasno je prihvaćeno da ta sekcija predloži Zorana Bingulca za kandidata za predsednika Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu