Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.09.2008.

19:21

Branilac trofeja kreće iz Apatina

Fudbaleri Partizana odbranu trofeja namenjenog pobedniku Lav kupa Srbije počinju u sredu (15.00) u Apatinu gde ih čeka ekipa Mladosti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Apatinci, do pre godinu i po dana članovi elite, sada su u Prvoj ligi Srbije gde posle šest kola imaju dve pobede, tri remija i jedan poraz i zauzimaju deveto mesto. 'Crno-beli' su svih pet mečeva u domaćoj Superligi dobili i vode na tabeli.

Mladost i Partizan igrali su do sada šest prvenstvenih utakmica, Beograđani su dobili pet, Apatinci jednu, uz gol razliku 17:3 za Partizan. Jednom su se sreli u kupu, u četvrtfinalu u sezoni 2006/2007 kada je u Apatinu bilo 3:0 za Partizan golovima Jovetića, Smiljanića i Nebojše Marinkovića.

Utakmica počinje u 15 časova, a fudbaleri Partizana su u utorak posle popodnevnog treninga otputovali u motel 'Kronić' gde će boraviti do polaska na stadion u Apatinu.

"Ovom utakmicom otvaramo i treći front, naše ambicije su svima poznate, nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda. Ipak, ta utakmica još nije dobijena a koju moramo da dobijemo, to nikada nije lako," rekao je pred gostovanje u Apatinu Slaviša Jokanović.

U konkurenciji za sastav tima su svi igrači osim povređenih Fejse i Paunovića, kao i kapitena Nenada Đorđevića koji je dobio slobodan dan. Pitanje je u kom sastavu će 'crno-beli' zaigrati, Moreira se žalio na lakšu povredu a postoji mogućnost da se još neki igrači odmore za susrete sa Vojvodinom, Temišvarom i Crvenom zvezdom koji ekipu čekaju od 27. septembra do 5. oktobra.

U sredu je na programu svih šesnaest utkamica prvog kola Lav kupa Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve