Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.09.2008.

13:50

Džerard: Timski duh jači nego ikada

Kapiten Liverpula Stiven Džerard veruje da je posle serije dobrih rezultata, timski duh na Enfildu jači nego ikada.

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Moral na Enfildu je trenutno na izuzetno visokom nivou. Liverpul deli prvo mesto u Premijer ligi, a proteklog vikenda je ostvarena velika pobeda nad najljućim rivalom, Mančester Junajtedom. Povrh svega, Liverpul je u Ligi Šampiona ostvario pobedu nad Olimpikom iz Marselja u gostima, iako je domaći tim vodio. Stiven Džerard veruje da veliki doprinos uspesima kluba daje „zajedništvo“ u ekipi.

Bili smo veoma zadovoljni posle subote (pobede nad Mančester Junajtedom). Ne želimo da se zanosimo i da počnemo da postavljamo ciljeve, šta bi trebalo da osvojimo. Jedino želimo da nastavimo ovaj niz uspeha, uz naporan rad i siguran sam da će rezultati doći“, rekao je kapiten Liverpula za zvanični sajt kluba.

Pobede donose samopouzdanje i mogao sam da osetim da ćemo da ostvarimo još jedan dobar rezultat, još pre meča sa Olimpikom. Mentalitet u svlačionici je veoma jak i pozitivan u ovom trenutku“, rekao je Džerard.

Svakako osećam da smo jači nego prošle godine. Bilo je razočaravajuće izgubiti u polufinalu Lige Šampiona i ovaj put želimo da idemo do kraja, ali je bitno da se ni u jednom momentu ne zanesemo“.

Znamo da smo fantastični u Evropi i uvek je teško igrati van kuće. U Marselju nismo igrali dobro u drugom poluvremenu, ali mogli ste da vidite naš karakter i zajedništvo“, dodao je 28-godišnji igrač.

Mi prosto ne volimo da gubimo“, zaključio je kapiten najtrofejnijeg engleskog kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu