Nova vest
Fudbal

Nedelja, 07.09.2008.

22:30

Ko će na klupu Vest Hema?

Čelnici Vest Hema su posle otkaza menadžeru Alanu Kurbišliju sastavili listu potencijalnih naslednika.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Na njoj su Slaven Bilić, Đanfranko Zola, Roberto Donadoni i Mikael Laudrup. Direktor tima sa Apton parka Mark Li rekao je da su Zola i Donadoni impresionirali na sastanku sa predstavnicima kluba, dok će se Laudrup u ponedeljak sastati sa njima. „Trenutno niko nije u prednosti, svi kandidati moraju da prođu isti filter. Iznenađeni smo i zadovoljni što ima mnogo prijava za upražnjeno mesto menadžera", kaže Li.

"Nadamo se da ćemo do utakmice sa Vest Bromvičom sledeće nedelje imati šefa stručnog štaba“.

Li je dodao da Vest Hem neće čekati do januara kako bi angažovao sadašnjeg selektora hrvatkse Slavena Bilića, ali je spreman na drukčiju vrstu kompromisa.

„Ukoliko želi da pređe kod nas, mogao bi da ostane selektor Hrvatske privremeno, za oktobarske mečeve. Ipak, ako nam do januara nije na raspologanjuu, automatski prestajemo da razmišljamo o njemu“.

„Imamo veoma kvalitetnu i zdravu konkurenciju za poziciju menadžera, a do sada su se najbolje pokazali Zola i Donadoni“.

U prethodnim razgovorima sa zvaničnicima ’čekićara’ sa spiska su izbirsani Žerar Ulije, Džon Kolins i Martin Olsen, bivši trener Ajaksa.

Vest Hem je u prva tri kola Premijer lige zabeležio dve pobede i jedan poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu