Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.08.2008.

16:11

Teri ostao kapiten Engleske

Džon Teri i dalje će nositi kapitensku traku nacionalne selekcije Engleske.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

On je priznao da mu to što će biti kapiten „znači sve na svetu“. Fabio Kapelo je dugo razmatrao tu mogućnost, a u kombinaciji su bili i Ferdinand, Džerard i Bekam. Italijan je svoju odluku saopštio na konferenciji za novinare u utorak, pred prijateljski meč sa Češkom, koji se igra u sredu. Prethodni selektor Stiv Meklaren prvi je dao traku Teriju. Igrač Čelsija kaže da je konkurencija bila veoma jaka.

"Mnogo mi znači što sam ponovo dobio traku, pogotovo u tako jakoj konkurenciji. Ima tu igrača koji su veoma mnogo dali reprezentaciji. To je veliki uspeh za mene i veoma sam srećan. Selektor nas je sve okupio i saopštio nam tu odluku. Bio sam pomalo šokiran. Rio je u odličnoj formi u Mančesteru i pričalo se da bi on mogao da bude novi kapiten. To što sam pred svima vraćen na mesto kapitena, za mene je veliki uspeh“, rekao je Teri.

Teri je oduševljen što ga veliki broj menadžera poštuje i raduje se što može da bude dobar uzor mladim igračima.

"Na terenu i van njega ja se užasno mnogo trudim da budem što bolji. Strašno mi je drago što su ljudi poput Kapela, Murinja i Skolarija to prepoznali. Bio sam kapiten reprezentacije 14 puta i sada želim da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo“, dodao je kapiten Engleske Džon Teri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu