Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.08.2008.

10:36

Obradović: „Nisam prevarant”

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Defanzivac Partizana Ivan Obradović odbacio je optužbe da je lažirao povredu leđa i da je, umesto u olimpijskoj selekciji Srbije, ostao u timu Partizana za kvalifikacije za Ligu šampiona u dogovoru beogradskog kluba i Fudbalskog saveza Srbije.

Obradović se prošle nedelje najpre pojavio na okupljanju olimpijske selekcije Srbije, ali je zatim napustio nacionalni tim zbog povrede, da bi samo nekoliko dana kasnije igrao za Partizan u Bakuu, u prvom meču protiv azerbejdžanskog Intera.

Bilo mi je teško kada sam čitao u novinama da sam prevarant, kako se radi o nekom dogovoru kluba i saveza. Najnormalnije sam razgovarao sa selektorom Đukićem, koji je posle tog razgovora zaključio da je bolje da ostanem. Nije želeo da ostane bez jednog igrača, a sigurno je da u Beogradu imam mnogo bolje uslove za terapiju”, rekao je Obradović za ’Sport’.

Ljudi treba da znaju da uoči svakog treninga primam terapiju i pijem lekove protiv bolova”, kaže defanzivac ‘crno-belih’, koji je dodao da mu je upravo Đukić bio trener u Partizanu kada je zbog sličnih problema propustio skoro celu jesenju sezonu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve