Nova vest
Fudbal

Subota, 05.07.2008.

11:34

Zvezda, ipak, može na 'Karađorđe'

Ukoliko radovi na novom terenu 'Marakane' ne budu završeni na vreme, fudbaleri Crvene zvezde moći će da igraju evropske mečeve na stadionu 'Karađorđe' u Novom Sadu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

Na poslednjoj sednici Skupštine novosadskog kluba izglasano je nezadovoljstvo najavljenom mogućnošću da beogradski tim svoje evropske mečeve igra u Novom Sadu, ali je novi predsednik Vojvodine Vojislav Gajić izjavio da rukovodstvo kluba ni ne može da uskrati gostoprimstvo Crvenoj zvezdi, s obzirom da stadion nije u njihovom vlasništvu.

"Vojvodini je stalo da ima prijateljske odnose sa svim klubovima, pa tako i sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Takođe, trebalo bi znati da mi kao klub nemamo ingerencije nad stadionom, koji je u vlasništvu države, a koji je grad na upravljanje i održavanje poverio SPC 'Vojvodina'. U takvim okolnostima, naravno, nemamo ništa protiv da Crvena zvezda, ako se ukaže potreba za tim, neku utakmicu ili više njih odigra na Karađorđu", rekao je Gajić, a prenosi 'Sportski žurnal'.

Podsetimo, radovi na glavnom terenu stadiona Crvene zvezde nedavno su počeli, a trebalo bi da traju nepuna dva meseca. Rukovodostvo beogradskog kluba se, ipak, nada da će sve biti gotovo do 14. avgusta, kada je na programu prvi meč drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu