Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.01.2008.

18:49

Despotović potpisao za Rapid

Izvor: Željko Čačija

Autor:Željko Čačija

Default images

Bivši igrač Vojvodine Ranko Despotović karijeru će nastaviti u Rapidu iz Bukurešta, objavljeno je u sredu na zvaničnom sajtu tog kluba. Postojale su indicije da će preći u Crvenu zvezdu, ali je ispalo kako je tvrdio direktor novosadskog kluba Butorović, da igrači Vojvodine neće pojačavati svoje direktne rivale. Predstavnik kluba iz glavnog grada Rumunije Konstantin Zonta dobio je u Novom Sadu pristanak Despotovića da pojača jedan od tri najveća kluba te zemlje. Finansijski detalji ugovora još nisu poznati.

Despotović je jedini napadač iz domaćeg prvenstva koji nastupa za nacionalni tim Srbije i ubuduće će nositi broj 9 Rapida, piše na zvaničnoj stranici tog kluba.

Rapid je jedini od tri velika kluba koji nije imao veze sa režimom diktatora Čaušeskua. To je tim železničara i rumunskih Roma. Trenutno je na drugom mestu rumunske lige, sa pet bodova manje od vodećeg Kluža.

Despotović je drugi Srbin u Rapidu. Vladimir Božović, bivši igrač Zastave iz Kragujevca i OFK Beograda, na početku sezone došao je u klub. Društvo u napadu praviće mu i bivši igrač Partizana Pjer Boja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu