Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.10.2007.

18:12

Partizan bez publike, CZ bez igrača

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Zamenik disciplinskog sudije Zajednice Super lige Dragče Dimitrijević kaznio je fudbalski klub Partizan jednom utakmicom igranja bez prisustva publike, zbog ponašanja navijača "crno-belih", koji su uzvikivali rasističke uvrede i upali u teren na utakmici protiv Crvene zvezde, odigranoj 29. septembra na stadionu Partizana. Uz novčane kazne podeljene su i suspenzije: Lukaš i Jestrović će propustiti po dva, a Koroman i Radosavljević po jedan meč.

Kazne za sve aktere izrečene su zbog nesportskog ponašanja na 131. derbiju.

Ekonom Crvene zvezde Stojan Milovanović i fizioterapeut Ivan Popović, zbog sličnog prekršaja, kažnjeni su sa po 20.000 dinara, a trener golmana Crvene zvezde Srdjan Maksimović moraće da plati novčanu kaznu u iznosu od 30.000 dinara.

Dimitrijević je ocenio da je organizacija derbija bila "krajnje aljkava" i zbog toga je Partizan dodatno kažnjen i sa 300.000 dinara. Zbog ponašnja svojih navijača, odnosno ubacivanja pirotehničkih sredstava na teren, Crvena zvezda je kažnjena sa 100.000 dinara.

Prema odluci zamenika disciplinskog sudije Zajednice Super lige, Partizan će utakmicu bez prisustva publike igrati već protiv kulskog Hajduka, s obzirom da će odluka o kazni do nastavka prvenstva postati pravosnažna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu