Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.08.2007.

22:43

Stjepanović i Ćetković u Partizanu?

Izvor: B92, Vijesti

Autor:B92, Vijesti

Default images

Dvojica fudbalera prvaka Crne Gore, Zete iz Golubovaca, Slaven Stjepanović i Marko Ćetković, mogli bi da do kraja prelaznog roka, 31. avgusta, postanu članovi beogradskog Partizana, saznaje B92. Stjepanović i Ćetković bili su najzapaženiji igrači Zete u dvomeču sa Glazgov Rendžersom, a u ekipi Partizana pojačali bi konkurenciju na sredini terena i u napadu.

Podgoričke 'Vijesti' objavile su da u upravi podgoričkog šampiona u saradnji sa Predragom Mijatovićem, sportskim direktorom madridskog Reala, pokušavaju da nađu angažman svojim igračima, a da je Mijatović, navodno, procenio da je za njih najbolje da karijeru nastave u Partizanu.

Pregovori između Zete i Partizana počeli su u ponedeljak, pišu 'Vijesti', a Ivan Tomić i Gordan Petrić posmatrali igrače crnogorskog šampiona protiv Budućnosti.

Nove klubove traže i Tumbasević i Radulović, a crnogorski mediji pominju i mogućnost da neki sadašnji igrači Zete od 1. septembra igraju za OFK Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu