Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.08.2007.

18:11

Van der Vart:"Želim dres Valensije"

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Kapiten Hamburga Rafael van der Vart slikan je kako drži dres Valensije, a španski dnevnik As ga je citirao rečima: “Boriću se da ovo postane moj dres. Još uvek mislim da ću igrati za Valensiju, i sve bi trebalo da bude završeno do prvog septembra." Reprezentativac Holandije naljutio je navijače Hamburga zahtevom da odmah pređe u španski klub, iako mu ugovor sa Hamburgom ističe tek 2010. godine. Sa druge strane, čelnici Hamburga insistiraju na njegovom ostanku.

U intervjuu za As, Van der Vart je rekao da je pričao sa trenerom Valensije Migelom Anhelom Ruizom, koji ga je uverio da španski klub radi sve kako bi ga doveo.

Ostaje da se vidi da li će Van der Vart biti u ekipi za meč protiv Leverkuzena. On nije bio u ekipi na utakmici kupa UEFA protiv Mađarskog Honveda zbog navodnih problema sa leđima. Holanđanin je rekao da je povredio leđa kada je dizao svog sina koji ima 14 meseci.

Trener Hamburga Hub Stevens odbacio je u petak mogućnosta da je Van der Vart lažirao povredu kako bi mogao da bude registrovan za evropske utakmice Valensije.

“Rafael je bio povređen. On nikada nije izdao ekipu kada je bio spreman”, rekao je Stevens za svoga sunarodnika.

Van der Vart nije trenirao sa ekipom u petak, već je radio odvojeno na traci za trčanje.

Hamburg je ponudu Valensije od 14 miliona evra glatko odbio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu