Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.07.2007.

18:14

Gali u Birmingemu za tri miliona

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Birmingem je potvrdio dovođenje egipatskog veziste Hosama Galija iz Totenhema za sumu od tri miliona funti. Dvadesetpetogodišnji igrač je na Sent Endruzu potpisao ugovor na tri godine pošto je postigao usmeni dogovor sa klubom, i sada očekuje radnu dozvolu. "Hosam je odlično pojačanje. Uvek sam bio impresioniran dok sam ga gledao kako igra na Vajt Hart Lejnu. Pored toga što ima odličnu tehniku, veoma je jak fizički, i može nam doneti neophodnu oštrinu u igri", rekao je menadžer Birmingema Stiv Brus.

Uprava kluba veruje da će Gali biti odlična zamena za bivšeg kapitena Stivena Klemensa:

"Pošto je Klemens otišao, verujem da će nam Hosam igrati važnu ulogu na sredini terena ove sezone. On ima sve osobine igrača koje tražimo, mlad je, igra za reprezentaciju, i povrh svega želi da se dokaže u Premijer ligi. Presrećni smo što je s nama", dodao je Brus.

Gali je u Totenhem prešao iz Fejenorda u januaru 2006. U dresu londonskog kluba zabeležio je 34 nastupa i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu