Nova vest
Fudbal

Petak, 27.07.2007.

15:49

Milan nudi 17 miliona za Baptistu

Izvor: A K

Autor:A K

Default images

Uprava Milana obelodanila je da u svoje redove namerava da dovede Žulija Baptistu. Čelnici šampiona Evrope ponudili su madridskom Realu, koji je vlasnik Baptistine klauzule, 17 miliona eura. Trener Milana Karlo Anćeloti zatražio je od predsednika Silvija Berluskonija dozvolu da u klub dovede Brazilca, za kojeg smatra da je idealno pojačanje pošto može da igra na više pozicija. Ipak, taj zadatak Milanu neće biti lak, pošto je Peđa Mijatović izjavio da ne namerava da Baptistu pusti za manje od 20 miliona eura.

Brazilcu, koji je do pre nekoliko nedelja bio na pozajmici u Arsenalu, cena je porasla nakon ovogodišnjeg izdanja Kopa Amerika, na kojem je u finalu postigao spektakularan gol protiv Argentine.

Pored toga, u Madridu veruju da će veliko interesovanje Milana, koji je u žurbi zbog približavanja kraja transfer-sezone, iskoristiti da nateraju čelnike kluba da konačno puste Kaku da pređe u redove “galaktičara”.

Sam Baptista smatra da bi bilo dobro da zaigra za Milan, pošto mu aktuelni šampion Evrope nudi mogućnost da igra u Ligi šampiona, a uz to će u klubu biti uz četiri sunarodnika, Kaku, Seržinja, Ronalda i Kafua. Veruje se da će Real pre prihvatiti ponudu Milana nego Viljareala, pošto je italijanski klub spreman da pregovara o višim ciframa.

Do zaključenja pregovora Baptista će ostati u Mudridu, u koji bi trebalo da stigne u toku vikenda i priključi se treninzima Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu