Nova vest
Fudbal

Petak, 02.02.2007.

17:32

Filipović selektor Crne Gore

Izvor: I K

Autor:I K

Default images

Prvi selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore je Zoran Filipović, objavili su čelnici nacionalnog saveza.

Nekadašnji centarfor i trener Crvene zvezde i pomoćni trener u reprezentaciji SCG, izabran je jednoglasno na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore, koja je održana u Podgorici, Filipovićevom rodnom gradu.

Zvanično predstavljanje selektora obaviće se u subotu u 13 sati u hotelu "Podgorica", a Filipović će na klupi Crne Gore debitovati 24. marta u prijateljskom meču sa Madjarskom.

Na izvršnom odboru jednoglasno su izabrani i ostali selektori koje je, kao i Filipovića, predložio predsednik FSCG Dejan Savićević.

Za selektora mlade reprezentacije izabran je Dušan Vlaisavljević, za selektora omladinske selekcije Miodrag Radulović, a za kormilara kadetske Ljubomir Petrović.

Za potpredsednike FSCG izabrani su Vojislav Došljak i Milenko Maraš, a prihvaćena je i lista sudija za prolećni deo sezone, koju je predložio komesar za sudjenje Radojica Kruščić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu