Nova vest
Fudbal

Petak, 08.12.2006.

20:56

Cise spreman da "istrči" na teren

Izvor: Andrijana Žikić

Autor:Andrijana Žikić

Default images

Đibril Cise se oporavio od preloma desne noge i izvesno je da će se ovog vikenda naći u dresu Olimpik Marseja na meču sa Monakom.

Francuski napadač je na pozajmici ekipi iz Marseja, čiji trener Albert Emon nije potvrdio da li će se dogovor sa Liverpulom nastaviti.

Cise je povredu zadobio 7.juna na prijateljskoj utakmici Francuske reprezentacije sa selekcijom Kine, pa nije mogao da zaigra u dresu nacionalnog tima na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj.

Predsednik uprave Marseja, Pape Diof, kaže da ne bi da prenagljuje u odluci o povratku Cisea na teren: „ Ne želimo po svaku cenu da vratimo napadača u tim, kako bosmo bili sigurni da kad se vrati, to bude na visokom nivou. Što se tiče zdravstvenog stanja, Đibril je spreman, ali s obzirom na nivo takmičenja, sasvim je ispravno sačekati. Ipak, 60% do 70% procenata trenutnih sposobnosti Đibrila mogu da nam pruže pomoć.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu