Nova vest
Fudbal

Subota, 28.10.2006.

20:52

Bajern na drugom mestu, poraz Herte

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri minhenskog Bajerna zadržali su priključak za vodećim Verderom posle lake pobede nad Ajntrahtom sa 2:0 u meču 9. kola Bundeslige.

Posle dva poraza u poslednje tri utakmice, Bavarci se nisu mnogo mučili na Allianz Areni. Tri boda bila su osigurana već u prvih pola sata utakmice protiv Ajntrahta. Prvo je Makaj u 24. minutu postigao svoj peti gol sezone, a 5 minuta kasnije bilo je 2:0, strelac van Bomel. Pred kraj prvog poluvremena, šampioni Nemačke propustili su priliku da povećaju prednost, kada Pizaro nije uspeo da realizuje penal.

Bajern je tako smanjio prednost vodećeg Verdera na 3 boda. Priliku da se izjednači sa ekipom iz Bremena imaće u nedelju Šalke, koji gostuje Frankfurtu.

Berlinska Herta pala je na šestu poziciju na tabeli posle poraza od Energi Kotbusa sa 2:0, dok je ekipa Nirnberga ostala na petom mestu posle remija protiv Borusije iz Dortmunda, 1:1.

Fudbaleri Hamburga nastavili su sa slabim igrama na početku sezone pošto su odigrali samo nerešeno, 0:0, protiv Hanovera na domaćem terenu.

Važnu pobedu u gostima i beg iz zone ispadanja ostvario je Bajer, koji je pobedio Borusiju iz Menhengladbaha sa 2:0, kao i Volfsburg, koji je savladao poslednjeplasirani Bohum sa 1:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu