Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 30.01.2006.

19:33

Koroman do leta zvanično "Pompej"

Izvor: B92, BBC

Autor:B92, BBC

Default images

Reprezentativac SCG Ognjen Koroman potpisao je u ponedeljak ugovor do kraja sezone sa ekipom Portsmuta, saopšteno je iz tog kluba. Pored Koromana menadžer Hari Rednap angažovao je i fudbalera Totenhema Vejna Rutlidža.

Angažovanjem Koromana i Rutlidža broj potpisanih igrača u zimskom prelaznom roku popeo se na čak 8 što je apsolutni rekord u Premijerligi.

Dolaskom ruskog milionera Gajdamaka koji je sada zajednički vlasnik kluba sa Milanom Mandarićem, klub je dobio neophodnu finansijsku injekciju za pojačanja i ona su stigla - Angažovana su tri fudbalera Totenhema: Dejvis,Mendeš i Parmarot. Nešto pre njih stigao je Mvaruvari iz Oksera, kasnije i golman Čarltona Din keli, kao i napadač Panatinaikosa Olisadebe:

"Srećan sam da se ovo konačno završilo i da sam postao član ekipe u kojoj je kapiten Dejan Stefanović koji je bio ključni igrač u Crvenoj zvezdi kada sam ja počinjao u tom klubu" rekao je Koroman prilikom potpisivanja ugovora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve