Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.08.2005.

16:10

Trampa Zvezde i Rada

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Rad postigli su dogovor o razmeni igrača. Na Marakanu stiže Brazilac Fabia Da Silva koji je već tri sezone član Rada,dok će novi član ekipe sa Banjice postati Bojan Miladinović.

Za Da Silvu je tokom prošle sezone veliko interesovanje pokazala ekipa zagrebačkog Dinama, ali je Brazilac ipak ostao na Banjici, jer je procena čelnih ljudi kluba bila da on može da pomogne ekipi da se vrati u prvu ligu.

Sa druge strane Bojan Miladinović je došao u Crvenu zvezdu pred početak prošlogodišnjeg šampionata iz kruševačkog Napretka ali je posle dobrog starta i gola u revanš meču sa Jang Bojsom, usledio veliki pad u igr. Sve je kulminiralo velikom greškom u prvoj utakmici 1.kola kupa UEFA protiv Zenita u Rusiji koji je doneo ruskoj ekipi prednost od 1:0 i koji se kasnije pretvorio u jedan od natežih poraza u istoriji kluba.

Očekuje se da će novi igrači biti predstavljeni u novim klubovima u petak na konferencijama za štampu pred početak nove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu