Nova vest
Fudbal

Nedelja, 28.11.2004.

11:50

Partizan na Lionu u lovu na 3 boda

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Do kraja prvog dela sezone i osvajanja titule jesenjeg prvaka Partizan dele još dve prepreke, u nedelju Hajduk Lemić i za sedam dana Čukarički.

Meč protiv tima sa Liona Partizan shvata krajnje ozbiljno i tako mu i pristupa, posebno kada se uzme u obzir da je iza "crno-belih" teška utakmica u Rimu i da je ekipa emocionalno ispražnjena. Potreban je dodatni napor da bi se osvojila nova 3 boda, a o tome su na pres konferenciji diskutovali trener Vermezović i junak iz Rima, Pierre Boya.

"Najvažniji deo našeg posla je prvenstvo i evo polako se privodi kraju pošto imamo još dva kola do kraja jeseni. Prvi je na redu Hajduk sa Liona, čiji rezultati su u neskladu sa kvalitetom ekipe koji poseduje, a to dobro znam i zato očekujem sutra dosta težak meč, posebni imajući u vidu da moramo i naš tim da vraćamo u "stvarnost" posle četvrtka u Rimu. Napominjem da je nama domaće prvenstvo najvažnije i želimo svim srcem da ga osvojimo, pa zato na Hajduk gledamo kao na veliku prepreku do ostvarenja tog cilja. Svi igrači su spremni i zdravi, osim Ćirkovića i nadam se da su zaboravili na Rim i da će se skoncentrisati na Lion," rekao je trener Vermezović.

"U nedelju imamo tešku utakmicu protiv Hajduka i moramo dobro da se skoncentrišemo, jer nam je utakmica vrlo bitna za titulu koju želimo da osvojimo. Ove nedelje igramo u seriji 3 utakmice i svaka nam je podjednako važna. Igraćemo ozbiljno kao što smno igrali od početka prvenstva, zajedničkim snagama, i ako tako pristupimo meču neće biti problema. Obavezni smo pred navijačima da napravimo dobar rezultat, da bismo raspoloženi dočekali Viljareal u četvrtak," smatra sve efikasniji Kamerunac Pierre Boya. 

Poslednja utakmica 14. kola Meridian I lige SCG počinje u 13 časova na stadionu Hajduka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve