Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.07.2004.

16:06

Deko: "Dolazim u Barsu po trofeje"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Portugalski reprezentativac Deko, koji će potpisati četvorogodišnji ugovor sa Barselonom, rekao je u utorak da želi da se u ovom španskom klubu konačno okonča period bez osvojenog trofeja.

Katalonski klub nije osvojio nijedan trofej od kada je trijumfovao u španskom prvenstvu 1999. godine.

"Želim da pošaljem jasnu poruku Barsinim navijačima. Boriću se jer sam došao da osvojim nešto. Istina je da sam imao drugih ponuda i da sam osvojio mnogo trofeja sa Portom, ali igrati za Barselonu je bio moj san i želim da ovde osvojim titule", kazao je Deko.

Španski mediji naveli su da je Barselona spremna da plati Portu 12 miliona evra i da ustupi jednog igrača. Portugalski reprezentativac istakao je da je bio blizu dogovora sa Čelsijem pre Evropskog prvenstva.

Deko je četvrti novi igrač koji dolazi u Barsu ovog leta. Do sada u Barselonu su stigli Brazilac Žulijan Beleti, Francuz Ludovik Žii i Šveđanin Henrik Larson. Katalonski klub je prošlu sezonu završio na drugom mestu Primere, iza Valensije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu