Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.07.2004.

15:01

Runijeva cena i dalje 75 miliona evra

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Engleski premijeligaš Everton ponovo je saopštio u ponedeljak da svog najboljeg igrača Vejna Runija neće prodati za manje od 75 miliona evra.

Za prvu zvezdu reprezentacije Engleske na šampionatu Evrope zainteresovan je Mančester Junajted, a menadžer kluba sa Old Traforda Ser Aleks Ferguson tražio je od Runijevog menadžera Pola Stretforda da razmotri mogućnost smanjenja transfera.

"Niko nas nije zvao iz Mančestera, niti iz bilo kojeg drugog kluba, a svima koji su eventualno zainteresovani za Runija ponovo poručujemo da ga ne mogu dobiti za manje od 75 miliona evra”, izjavio je predstavnik za štampu Evertona.

Uprava Mančester Junajteda odbacila je mogućnost da bilo kojeg igrača plati 50 miliona funti, a drugi kandidat za dovođenje unija – Čelsi – povukao se iz trke, jer je Žoze Murinjo saopštio da nije zainteresovan za mladića iz Mersisajda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu