Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.01.2004.

23:51

Ferguson:"Ako ne dođe Saha, zovemo Vijerija"

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Mančester Junajted ponudio je u utorak Fulamu 12 miliona evra za francuskog internacionalca Luisa Sahu, što je četiri miliona više od prvobitne ponude, ali je i dalje znatno manje od 19 miliona evra, koliko londonski klub traži za svog najboljeg strelca.

Menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson izjavio je da je to njegova poslednja ponuda za Sahu i da neće pristati na ucene. Ukoliko Fulam ne prihvati cenu od 12 miliona, aktuelni šampion Engleske će odustati od Francuza koji je u dosadašnjem toku šampionata postigao 14 golova i pokušaće da angažuje Kristijana Vijerija ili Marka Viduku.

Trener Fulama Kris Koleman izjavio je da od transfera Sahe, koji je postigao oba gola za svoj tim u nedeljnoj pobedi u FA kupu protiv Čeltenama, u ovom trenutku najverovatije neće biti ništa.

"Mislim da bismo ovakvu ponudu teško odbili za pola godine, ali prodati Sahu sada bilo bi ravno samoubistvu", rekao je Koleman.

Predsednik Intera Masimo Morati je potvrdio da je uspostavljen kontakt sa Mančesterom i da postoji mogućnost da Vijeri u januaru pređe na Old Traford, ali je dodao da ima i drugih zainteresovanih klubova.

"Mi smo odredili cenu od devet miliona evra i postoji više kandidata koji su spremni da plate tu cenu. Vijeri u ovom trenutku možda vredi i više od toga, ali prilikom odredjivanje cene imali smo u vidu da on ima 30 godina", rekao je Morati.

Vijeri je u utorak, na utakmici sa Lećeom, postigao stoti gol za "nerazure".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve