Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.01.2004.

17:47

Rivaldo se (neočekivano) vratio kući!

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Fudbalski reprezentativac Brazila Rivaldo, posle puno neizvesnosti, potpisao je u ponedeljak jednogodišnji ugovor sa prvakom Brazila Kruzeirom, saopšteno je u tom klubu.

Predstavnik Kruzeira nije otkrio detalje ugovora, izuzev podatka da će nekadašnjeg fudbalera Barselone i Milana sponzorisati brazilska farmaceutska kompanija "Enerdjil". Tako je okončana višemesečna neizvesnost gde će nekada najbolji fudbaler sveta nastaviti karijeru.

Poslednja epizoda u toj seriji "emitovana" je u nedelju, kada je objavljeno da je Rivaldo za tri miliona dolara potpisao šestomesečni ugovor sa timom Al Itihad iz Saudijske Arabije. Njegov agent Karlos Arini je to demantovao nekoliko sati kasnije.

Kako tvrde brazilski mediji, na odluku Rivalda da predje u Kruzeiro najviše je uticalo to što taj klub vodi trener Vanderlej Luksemburgo, sa kojim je slavni fudbaler radio u Palmeirasu i u nacionalnoj selekciji Brazila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu