Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.12.2003.

16:57

Morati ne odustaje od Stankovića

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predsednik milanskog Intera Masimo Morati u utorak je diskretno najavio mogućnost da prvotimac Lacija i reprezentativac Srbije i Crne Gore Dejan Stanković ipak u januaru naredne godine pređe u redove "nerazura". On je naglasio da će se to znati "uskoro".

"U Laciju su trenutno zadovoljni zbog nedeljne prvenstvene pobede nad Interom. Možda će njihovo dobro raspoloženje uticati da pregovori oko transfera Stankovića krenu kako bismo želeli. Videćemo koliko su spremni da taj posao bude okončan na obostrano zadovoljstvo", rekao je Morati.

Navode medija u kojima direktor torinskog Juventusa Lućano Mođi savetuje Stankoviću da ostane u Laciju Morati je prokomentirasao rečima:

"Verujem da Mođi ima neke svoje razloge da kaže tako nešto. Možda zna nešto što ja ne znam"?

Povodom spekulacija da je Inter zainteresovan za prvotimca Juventusa Edgara Davidsa Morati je rekao da njegov klub želi da angažuje "samo fudbalere koji su u top formi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve