Ratko Dostanić na klupi Sartida

Izvor: Beta Srbija i Crna Gora
Podeli

Novi trener fudbalskog kluba Sartid iz Smedereva je bivši trener Obilića Ratko Dostanić, koji će na toj funkciji zameniti Milenka Kikovića, potvrdjeno je danas agenciji Beta u tom klubu.

"Opredelili smo se za Dostanića, jer želimo da u Sartidu primenimo rad i trenerski koncept kakav je uobičajen u Evropi", rekao je direktor Sartida Čedomir Jevtić.

"Zajedno sa šefom stručnog štaba i njegovim saradnicima moramo da podmladimo ekipu, osavremenimo igru i, naravno, da dobijemo odgovarajuće rezultate", dodao je Jevtić.

"Mislim da to neće biti lako. naš tim je medju najstarijim u ligi i mi moramo da ga podmladimo i da kvalitetno izmenimo način igre" zaključio je Jevtić. Pre Dostanića, koji je sedeo na klupi Crvene zvezde (pomoćnik Slavoljuba Muslina) i Obilića, šef stručnog štaba smederevskog prvoligaša tri meseca bio je Milenko Kiković, koji je tokom svog boravka osvojio Kup Srbije i Crne Gore. Kiković se, posle trogodišnjeg odsustvovanja, u Sartid vratio krajem aprila 2003. posle ostavke Jovice Škora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.