Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.05.2003.

16:07

Kan razmišlja o odlasku iz Bajerna

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Golman i kapiten Bajerna iz Minhena Oliver Kan izjavio je da bi mogao da razmisli o napuštanju tog kluba i nemačke elitne fudbalske lige, u potrazi za novim izazovima.

"Nije nikakkva tajna da sam sa Bajernom već postigao sve što se može postići, i više od toga", napisao je Kan u kolumni današnjeg izdanja nemačkog nedelјnika "Sport Bild".

"Potom se upitate kako da pronadjete nove izazove. Ovo je moja deveta sezona, a ja sam se u velikoj meri posvetio Bajernu. Ali kada odete u inostranstvo, morate ponovo da se dokazujete. Ponovo počinjete od nule. To može biti dobro, jer pruza nove mogućnosti", objasnio je Kan koji je u Bajernu od 1994. godine, a ima ugovor do 2006. godine.

Trener Bajerna Otmar Hicfild ranije je irazio zabrinutost da bi Kan mogao da napusti klub, ako se nastavi protisak medija u vezi sa njegovim privatnim problemima. Kan je nedeljama bio na naslovnim stranama, nakon što je u martu priznao da je bio u ljubavnoj vezi sa jednom konobaricom, dok je njegova supruga u drugom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve