Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.05.2003.

13:21

Zatvorske kazne za vinovnike opšte tuče u G.Milanovcu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Sudija za prekršaje kaznio je danas 10 navijača sa 10 dana zatvora, zbog učešća u opštoj tuči koja je izbila na utakmici zapadne grupe Druge fudbalske lige u Gornjem Milanovcu, izmedju domaćeg Metalca i čačanskog Borca.

U tuči su lakše telesne povrede zadobili Marko Ristović (24 godine) iz Gornejg Milanovca i Ratko Šarac (20) iz Čačka, kao i dva policajca. Znatno su oštećena dva vozila policije, kao i autobus kojim su došli čačanski fudbaleri.

Protiv pet osoba biće podnete i krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja.

U 67. minutu, kod rezultata 0:0, grupa navijača Borca uletela je na teren i počela da provocira domaću publiku. Fudbalsko igralište ubrzo se pretvorilo u boksersku arenu, a u tuči su učestvovali i pojedini igrači.

Kamenje je letelo na sve strane i pojedini navijači gadjali su članove uprava oba kluba, a tuča se potom sa terena prenela na tribine i nastavila van stadiona. Posle 30 minuta prekida utakmica je ipak nastavljena.

Grupa od 10 kažnjenih navijača, sedmorica iz Čačka i trojica iz Gornjeg Milanovca, upućena je u Okružni zatvor u Čačku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu