Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.10.2018.

18:10

Murinjo dobija 110 miliona € za januarski prelazni rok

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo dobiće 110 miliona evra za transfere u januarskom prelaznom roku, prenosi Gardijan.

Izvor: B92

Autor:B92

Murinjo dobija 110 miliona € za januarski prelazni rok
Foto: Getty images

Junajted se muči ove jeseni da dostigne nivo koji će opravdati renome kluba, a za to su Portugalcu potrebna pojačanja.

Očekuje se da Murinjo posle Nove godine dovede štopera i napadača.

Što se tiče defanzivca, to je bila Murinjova želja i letos, ali mu klub nije omogućio transfer.

Spekulisalo se o Rafaelu Varanu (Real Madrid), Tobiju Aldervireldu (Totenhem), Džeromu Boatengu (Bajern) i Hariju Megvajeru (Lester), pa će ta imena verovatno biti u konkurenciji i na zimu.

S druge strane, Murinjo nije tražio pojačanje u napadu uoči sezone, ali je Aleksis Sančes potpuno podbacio i očekuje se da Čileanac možda već u januaru napusti Old Traford.

Stoga je Murinjo potreban novi napadač koji će pomoći usamljenom Romeluu Lukakuu, iako se poslednjih nekoliko nedelja više nego istakao Antoni Marsijal, koga je Portugalac letos zamalo prodao.

To je sprečio direktor Ed Vudvord, a Marsijala je ovih dana hvalio srpski reprezentativac Nemanja Matić. Za sada se ne navode imena napadača koji su interesantni Murinju za zimski prelazni rok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu